< > Információk
Kategóriák

LOVETOY mellbimbó csipesz Tassel Nipple Clamp - piros díszítéssel, lánccal

4 490 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Lovetoy

LOVETOY  mellbimbó csipesz Tassel Nipple Clamp

 

A Lovetoy termékek megalkotói arra törekedtek, hogy a világ minden pontján, az igényeket figyelembe véve fogyasztóikat hiánytalanul kielégíthessék. Ez olyannyira sikerült nekik, hogy nemzetközileg elismert névre tettek szert a szexuális segédeszközök piacán.

Az erotikus cikkek megalkotásakor szerették volna, ha fogyasztóik a legtermészetesebb dologként élik meg a szexualitásuk megismerését, és ilyesfajta vágyaik kinyilvánítását. Erre utal a mottójuk is, ami magyarra fordítva  következőképpen hangzik: 

„A szexuális élvezet nem bűn, jogunk van élvezni, és nem szabad megbélyegeznünk az örömjátékokat. Ez csak egy újabb fogyasztói termék, és semmi szégyellnivaló.”

A Lovetoy az örömfokozásának céljából megalkotott fetish-eszközeik különlegessé varázsolják a pároddal közösen megélt aktusaitokat.

 

Amennyiben ebben a kategóriába böngészel, valószínűleg nem először merült fel benned a fetish-játékok izgató alkalmazása. Néhány szóban mégis összefoglalnánk mi is a BDSM.

 

A BDSM egy mozaikszó, a Bondage & Discipline (B&D), Domination & Submission (D&S), Sadism and Masochism (S&M) amely magyarul a kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus fogalmakat jelöli. Ha partnereddel igazán bevállalósak vagytok, talán megtaláltátok a nektek való kategóriát. 

Mindenkit más és más hoz izgalomba, és végül vezeti el a várva várt orgazmusig. A BDSM kiváló előjátéka lehet egy vággyal fűtött aktusnak.

 

A BDSM nem csak a kötözésről szól. Ezen túlmenően az extrém, akár fájdalommal járó élvezetek sűrűjében találhatjátok magatokat.

A mellbimbó csipeszek állítható szorítóerővel nyújtanak fájdalmasan izgató élményt. Természetesen mindenkinek mást jelent az elviselhető és élvezhető fájdalom. Hogy számotokra mi ennek az elfogadható szintje, azt pároddal együtt kell megtaláljátok.

Ahhoz, hogy az élmény mindkettőtöknek pozitív legyen, az elsöprő vágyon túl, kölcsönös bizalomra is szükség van. A Tassel Nipple Clamp mellbimbó csipeszének szorító erőssége a rajta lévő csavaros rész segítségével állítható.

Az izgató fémes csipeszt egy műszálas, piros színű díszítőelemmel és izgató lánccal egészítették ki. Az erotikus eszközöd hideg érzése, és cirógató élménye önmagában izgató hatással bír. Alkalmazása során megtapasztalhatod a kellemesen fájdalmas élvezeteket.

 

Termék jellemzői:

  • Anyag:  fém és műszál

  • Szín: ezüst és piros

 

Termék előnyei:

  • állítható szorítóerő

 

Emeljétek új szintre szexualitásotokat! A Lovetoy Tassel Nipple Clamp mellbimbó csipeszeit a fájdalommal járó fetish-játékokat kedvelőknek ajánljuk!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!